02 May 2010

V.I.K.T.I.G.T!

Här kommer faktist ännu en rekommendation och tro det eller ej så är denna viktigare än denna förra. Ni vet hur mycket jag älskar vårat fina kungahus, och då nästan över allt annat. Men att kunna hjälpa andra, människor som djur, anser jag är viktigare. För alla kan hjälpa!
Det här är dessutom ett lite roligt sätt att hjälpa till. Min kompis Andreas har gått med i Mustaschkampen 2010. Om du röstar på Andreas så stödjer du cancerfonden med 50 kr. Det tycker jag är ett bra sätt att ge hjälp....samtidigt som vi får se roliga bilder på Andreas:)
Här kan du rösta på Andreas och stödja cancerfonden.

1 comment:

  1. Hej!

    Vi på Cancerfonden vill tacka för att du uppmärksammat Mustaschkampen i din blogg. Det är oerhört viktigt att fler börjar tala om prostatacancer, som är Sveriges vanligaste cancerform. Genom att uppmärksamma detta bidrar fler människor till kampen mot prostatacancer. En man i timmen drabbas!

    Som du säkert redan känner till avslutades årets Mustaschkamp i fredags. 2010 års Mustaschmästare är Kennet Andersson med fantastiska 252 786 kr i sin insamling, och i söndags sändes sista programmet av Ystad-Haparanda.

    Tävlingen är alltså avslutad, men det går att ge bidrag två veckor in i juni.

    Vi skulle gärna vilja ha kontaktuppgifter (mejladress) till dig. Hör av dig till zu-yon.han@cancerfonden.se.

    Återigen tack och glöm inte att Mustaschkampen är igång igen maj 2011!

    Vänligen,
    Zu-Yon Han

    ReplyDelete