18 May 2010

Kidnappning

Numera är jag inte bara kända som pratglad, fräck och mycket rolig, nej nu har mitt kändisskap även berikats med att jag är medlem i den föraktade kidnappningsligan(tyvärr går vi inte under något namn, vi kallar oss bara kidnappningsligan) Vi är hårda(slitna) lite små farliga(i alla fall hon som kör) men mycket trivsamma....ja, vi är en trevlig kidnappningsliga!

I fredags gav vi oss ut på vårat första stora uppdrag. Alla stora uppdrag kräver en noggrann planering och med lite erfarenhet i branchen så axlade jag manteln som lite av en ledare(dock självutnämnd)i vårat tryckeri. I tryckeriet sker det som kallas skapandet av det som går under benämningen hotbrev, vi kallar det förvarning eller inbjudan:) Här över kan ni se hur vårat andra hotbrev( våran inbjudan) till vårat offer (våran gäst) såg ut. Visst skulle ni bli rädda så att ni kissade på er om ni fick nått sånt?I alla fall.....

Lite mer än 25 minuter sena infann vi oss vid själva kidnappningsplatsen....den som väntar på något ont(gott)väntar aldrig för länge. Offret stod redo. Lite konstigt kan man ju tycka, för vem står och väntar på sin egen kidnappning. Vi tutade för att göra klart att vi äntligen var där. Vi flög ur och brottade ner(kramade....) vårat nervösa offer. På med ögonbindel och fram med alla kameror.
Ni ser ju hur rädd hon är....eller ja....hon ler ju i alla fall nervöst. Det är ett bra tecken!


En del av att kidnappa är att förnedra offret och det ser vi här ett mycket bra exempel på.


Ännu ett exempel på förnedring...mycket roligt!

Här ser vi offret finna lite mod och våga gå sin egen väg...:)

Även kidnappare måste få sitt roliga...

Här upphör sen det roliga(elaka)med att vara kidnappare och från och med nu är vi bara väldigt snälla vänner som uppvaktar våran blivande 30 åring. På relaxavdelningen avnjuter vid god frukt och läskande Asti....mums.

Födelsedagsbarnet fick den största jordgubben vi någonsin sett. Hoppas att den var god och inte bara konstig.

Hopp i plurret!Härligt och trevligt med ett skönt gäng!

Gu va gött med frukt!

Kvällen avslutades sen med ett restaurangbesök där det bjöds på god mat och dryck. Vissa drack cola och andra drack vin. Hoppas att offret upplevde kidnappningen lika rolig som vi i kidnappningsligan gjorde!

No comments:

Post a Comment