08 March 2012

118 800

Mina äldre elever roade sig med att skicka "Vem är....?" till 118 800. Svaren vi fick tillbaka var helt underbara och så roliga. Vi skrattade oss igenom lunchrasten, vilket var precis vad vi behövde efter måndagens tråkiga besked.


Adam

vill se sig själv som en lokal gangster vars största mål är att få bli antagen till en mc klubb, göra värdetransport-rån och råna tanter på deras pension. Favoritfilmen är självklart Scarface, där favoritgangstern Tony Montana är en stor förebild. Allt detta är dock en fasad. Egentligen är han en mjuk kille med stort hjärta som vill bli veterinär och längtar efter ett riktigt svenssonliv med volvo och radhus.


Anna

är en tjej med stor potential men som inte riktigt kommer fram här i livet. Hon är otroligt charmig och söt men är aningen för blyg för att få folk att förstå hennes karisma och intelligens. Med lite mer skinn på näsan och mer självförtroende kan hon gå hur långt som helst och bli precis vad hon vill.


Wille

är en sann karlakarl. Hans största intresse är motorer av olika slag och han luktar allt som oftast diesel. Maten kryddar han självklart med snussaft och när han är ute i skogen och hugger ved så spenderar han gärna ett antal timmar på den lokala sportpuben med "grabbarna" samtidigt som han vomerar ut könsord över diverse flintskalliga linjedomare. Väl i hemmet förvandlas han till den kärleksfulla familjfader han egentligen är.


Vem skapar dessa svar? Vem det än är så uppskattar vi förmågan till fantasi och skapande. Wille blev dock lite irriterad och svarade 118 800 "Nej det stämmer inte. FEL!"



No comments:

Post a Comment