04 October 2012

En sommar senare...

Det finns ett par måsten under sommarhalvåret. Vissa saker som man bara måste göra!
Liseberg är en av dem. Och då menar jag en heldag med åkband, sockervadd(eller nja...)chokladhjul,  skräpmat, pirr i magen, nervositet, skrik och glädje. De första bilderna kommer från den dagen.  

På besök hemma i Mjölby blev det en trevlig eftermiddag med Sandra och hennes dundersköna lille Elmer. Gladare kille får man leta efter. 

För andra året i rad besöktes "Vi möts i skogen" En liten festival arrangerad av en barndomsvän och ett par killar till. Här dricks det öl, lyssnas på lokala band, äts hemlagad kantarellpaj, knyts det nya band,  pratas barndomsminnen(för det var där som vi nästan alla växte upp tillsammans) och dansas.
Vi fick chansen att åka bil hem vid 12 tiden, men om det fortfarande spritter i dansbenen så väljer man då att tacka nej till skjutsen och sedan gå hem. En promenad på över ca. 1,5 timme. Det hann bli ljust, vi hann tröttna och ställa oss frågan "hur tänkte vi?" Men vi skrattade och hade trevligt och oj vilken festival det hade varit. Precis innan vi kom hem fick vi sällskap av ett par nyfikna kalvar.
Underbara och tokiga Kajsa som jag inte träffar så ofta var hemma för att fira sin födelsedag och jag och Isse blev inbjudna på en fantastisk födelsedagsmiddag. 
Pappa hade bakat den traditionsenliga tårtan till sin dotter. 29 hallon till 29-åringen.  
Familjen pick-o-pack ville ge sig ut på en liten dagsutflykt och valde Naturum Tåkern. 
Fina fågelfrimärken. 
En vacker sommarkväll i Göteborg. 
Paret Stafstedt på besök och vi tog oss en tur till Hönö. 
Här har vi det bra!
Kvällen avslutades med en runda på minigolfbanan. Jag behöver inte säga att jag vann va....:)

No comments:

Post a Comment